COVID-19

COVID-19

TISZTELT VÁSÁRLÓINK

A DISZKONT Kft. elkötelezett abban, hogy az új Korona vírus fertőzés kapcsán megtegye azon intézkedéseket, amellyel csökkenthető a vírusfertőzés terjedése.

A Korona vírus magyarországi megjelenésével már több óvintézkedést is bevezettek országszerte.

Jelenleg az alábbi intézkedések szükségesek annak érdekében, hogy megvédjük dolgozóinkat, illetve partnereink érdekeit képviseljük:

  • 2020.06.19-től üzletünk 8 – 16:30-ig tart nyitva
  • Az vásárlási idősáv megszüntetésre került, de kötelező az arc maszkkal vagy sállal történő eltakarása
  • Az áruért a boltba való belépéskor igénybe veheti a kihelyezett kézfertőtlenítőt
  • Ha Ön vagy közeli családtagja beteg, kérjük a személyesen történő vásárlás elhalasztását.
  • A fizikai érintkezések minimalizálása érdekében örömmel vesszük az előre leadott rendeléseket.

Amennyiben tudja, hogy milyen termékeket szeretne üzletünkben megvásárolni, kérjük, hogy a már jól ismert csatornákon (itt a webáruházban, e-mailben, telefonon keresztül) küldje el előre rendelését, hogy kollégáink a termékeket előre összekészíthessék. Ezzel a folyamattal meggyorsítjuk a kiszolgálást, illetve lerövidül a boltban töltött idő. Ha a rendelést előző nap 15 óráig leadják, - készlet függvényében, - már másnapra összekészítjük. Az aznapi összekészítés kérése esetén telefonon szükséges egyeztetni.

Kiszállításaink továbbra is folyamatosak, amennyiben állami intézkedés nem történik ennek korlátozására. Abban az esetben, ha Ön által megrendelt mennyiség megfelel a kiszállítás feltételeinek, kérjük részesítse előnybe a kiszállítás lehetőségét. Folyamatos tájékoztatást küldünk, adunk partnereink és vevőink számára nyitva tartásunkban és szállításunkban történő esetleges változásokról.

Köszönjük együttműködésüket:

Kurinyecz Dénes
Ügyvezető - Diszkont Kft.

Telefon: +36-22-330-900; +36-20-965-6157
E-mail: denes@cukidiszkont.hu