Rólunk

Cuki Diszkont

„Minden, ami vendéglátás!”

A vendéglátás minden ember életében szerepet játszik: van, aki vendégként élvezi és van, aki örömet szerez másoknak azzal, hogy vendégül látja őket. Az bizonyára egyértelmű, hogy mindkét fél szeretné, ha a vendéglátás a lehető legszínvonalasabb lenne. Ha Ön az első csoportba tartozik, csak közvetve tudunk segíteni, ám ha vendéglátós, vagy szeret vendégeket fogadni otthonában, mi biztosan segítségére leszünk!

Ön is szeretne kevés időbefektetéssel jó minőségű termékekhez jutni? Sokat szokott rohangálni, hogy minden szükséges eszközt beszerezzen étterme, cukrászdája napi működéséhez, vagy az ünnepi ebédhez, kerti partihoz? És bosszankodott már azon, hogy büféjében nap, mint nap reklamálnak a vendégek, hogy elrepednek a műanyag poharak? Leszögezhetjük, hogy a rossz minőségű eszközök minden vendéglátós és háziasszony életét megnehezítik. Ugye szívesen találkozna egy olyan üzlettel, ahol mindent megtalál, amire a vendégváráshoz, vagy vendéglátó egységének üzemeltetéséhez szüksége van? Mit szólna, ha ez kiváló minőséggel is párosulna?

Egy több mint 20 éves Boltot mutatunk be Önnek. A hosszú évek tapasztalata és a vevői igények eredményeképp olyan széles termékskálát alakítottunk ki, mely lefedi az éttermek, büfék, cukrászüzemek, illetve a háziasszonyok és műkedvelő cukrászok minden igényét. A vevőkör kialakítását és megtartását erősen befolyásolja a jó minőség, ezért cégünk a sok év alatt a legjobb termékeket kínáló gyártókat és importőröket kereste meg és velük dolgozik évek óta.

Sikerült tehát egy olyan üzletet létrehozni, ahol vásárlóink több ezer minőségi termékből választhatják ki, amire szükségük van. Sőt! A Cuki Diszkont nem csak egy egyszerű bolt. Tapasztalatainkat, arra használjuk fel, hogy segítsünk vevőinknek kiválasztani a legmegfelelőbb eszközöket, kiegészítőket ajánlunk és felhívjuk figyelmét a piaci trendekre, újdonságokra. Nem csupán eladunk, szolgáltatunk!

Pontosan mit kínálunk Önnek? Megtalál nálunk az egyszer-használatos műanyag és papír poharaktól, tálcáktól kezdve a konyhai és cukrász alapanyagokon és szerszámokon keresztül a tartós vendéglátó eszközökig mindent, ami vendéglátással kapcsolatos. Főbb termékcsoportjaink:

 • Csomagoló anyagok, sütőpapírok és fóliák
 • Cukrász és nagykonyhai alapanyagok
 • Cukrászipari szerszámok és eszközök
 • Műanyag dobozok, tálkák
 • Evőeszközök, tálaló eszközök
 • Fertőtlenítők, nagykonyhai tisztítószerek, takarító eszközök
 • Konyhai és húsipari szerszámok, eszközök
 • Munkaruhák, védő ruhák, védő felszerelések
 • Papír tálcák és csipke papírok
 • Műanyag, papír és üvegpoharak
 • Szalvéták és asztalterítők
 • Tálcák, tálak
 • Tányérok
 • Tűzijátékok
 • Zacskók, tasakok, szatyrok, zsákok
 • és ezen kívül még sok más felszerelés, ami a vendéglátásban, cukrászatban nélkülözhetetlen.

Felsorolásunk nem teljes, terméklistánk folyamatosan változik, bővül. Az újonan megnyíló webáruházunk lehetővé teszi, hogy vevőink még könnyebben és gyorsabban tudjanak hozzájutni a termékeinkhez az ország bármely pontján. Emellett a nyári szezonban kiemelten kezeljük a Balaton parti és a Velencei tó környéki vendéglátósokat, akiknek már évek óta rendszeresen szállítjuk helybe a termékeinket.

Vevőink hűségét a minőség mellett a barátságos kiszolgálással és proaktív tanácsadással tudtuk kivívni, így nem csak Székesfehérvár, de Fejér megye szerte jól ismerik a Cuki Diszkont nevet. Egy fehérvári büfés szavaival élve:

„Minden vendéglátós tudja mit jelent a Cuki Diszkont!”

Online és székesfehérvári boltunkban is szeretettel várunk minden vendéglátással, cukrászattal és rendezvényszervezéssel foglalkozó kedves vendéget, legyen az étterem vezető, cukrász, hotel tulajdonos, vagy legyen akár magánember.
Kérjük, böngéssze weboldalunkat, vagy térjen be hozzánk. Várjuk kedves vásárlóinkat minden hétköznap. További információkért forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén.
Reméljünk Önt is hamarosan a vásárlóink között köszönthetjük.

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: Diszkont Kft.
Szolgáltató székhelye, telephelye ill lakcím: 8000 Székesfehérvár, Virág Benedek utca 9.
Cégjegyzékszám: 07-09-001857 
Cégbíróság: Fejér Megyei Cégbíróság
Elérhetőség: cukidiszkont@gmail.com
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36-22-330-900; +36-20-954-0218
Adószám: 10655553-2-07

 

Munkatársaink:

Kurinyecz Dénes
ügyvezető
Tel: +36-20-954-0218
E-mail: cukidiszkont@gmail.com
Nagy Katalin
marketing asszisztens
E-mail: cukidiszkont.nagykata@gmail.com
Kurinyecz Gergely
értékesítési vezető - online üzletág
Tel: +36-20-388-9779
E-mail: cukidiszkont.gergely@gmail.com
Kurinyeczné A. Katalin
gazdasági vezető
E-mail: cukidiszkont.kati@gmail.com